Άννα Μενενάκου γεννημένη traveller!

Την Άννα την γνώρισα όταν έπαιζε στους Τενόρους. Πάντα όταν παρακολουθώ παραστάσεις που παίζουν ωραίες και ταλαντούχες γυναίκες ενθουσιάζομαι. Αλλά η Άννα με κέρδισε πραγματικά όταν την είδα επί το έργον σε καλοκαιρινή περιοδεία. Θα τη χαρακτήριζα γεννημένη traveller και ακόμα και σε συνθήκες περιοδείας, που κάθε μέρα βρίσκεται σε άλλο μέρος καταφέρνει και είναι πάντα περιποιημένη,chic και έτοιμη για εξερεύνηση.

1)Σε ποιο μέρος του κόσμου ένιωσες ότι εισαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και γιατί?                           Το 2013 κάναμε μια πολλή μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τις Βάκχες του Ευρυπίδη σε σκηνοθεσία Δ.Λιγνάδη.Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα μέρος από αυτήν την υπέροχη χώρα που ζούμε, κάθε μέρος ξεχωριστή ομορφιά, μυρωδιές, αναμνήσεις,υπέροχοι άνθρωποι. Σίγουρα ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου!!!

2)Η αγαπημένη σου θέα …
Δεν χορταίνω να βλέπω την Ακρόπολη, η όψη της μου φαντάζει ασύλληπτη!
3)Πρώτες διακοπές χωρίς τους γονείς σου ?
Οι πρώτες διακοπές χωρίς τους γονείς μου, ήταν όταν τελείωσα το λύκειο.Μαζευτήκαμε μια υπέροχη παρέα φίλοι και πήγαμε στην πανέμορφη Νάξο.Έρωτας με την πρώτη ματιά. Πανέμορφο νησί.Φιλόξενο! Τόσο ωραίο φαγητό ,ειδικά τότε που έτρωγα και δεν σκεφτόμουν τίποτα!(γέλια)! Απίστευτες παραλίες και ωραία νυχτερινή ζωή, Αλλά και μόνο που ήμουν με τους φίλους μου, γεμάτοι όνειρα για το μέλλον όλοι μας, που ευτυχώς τα πραγματοποιήσαμε τα περισσότερα τα συναισθήματα ήταν και είναι ανεκτίμητα.
4)Ομολόγησε ένα πράγμα που έχεις πάρει από δωμάτιο ξενοδοχείου
Δεν μπορώ να αντισταθώ στα σαπουνάκια που έχουν τα ξενοδοχεία, Αφενός γιατί μου αρέσουν που είναι σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και αφετέρου γιατί τα κρατάω σαν αναμνηστικά αφού σημειώσω επάνω μέρος και ημερομηνία!
5)Δεν θα πας ποτέ ξανά…
Δεν έχω περάσει πουθενά άσχημα, γενικά είμαι καλόβολος άνθρωπος και δύσκολα δυσανασχετώ . Το μόνο που θα με έκανε να μην ξαναπάω κάπου είναι να αισθανθώ παρείσακτη και ανεπιθύμητη.
6)Το πιο ωραίο μέρος που πήγες για δουλειά 
Δεν θα πω ότι είναι το πιο ωραίο που έχω πάει μέρος, όμως ήταν πολύ εντυπωσιακό για μένα, επειδή ήταν η πρώτη μου επαφή,. Όταν ταξίδεψα στο Ντουμπάϊ , από το οποίο δεν εντυπωσιάστηκα σε αντίθεση με την έρημο και με την εμπειρία που έζησα κάνοντας σαφάρι. Αυτή η απεραντοσύνη της ερήμου με έκανε να νιώθω σαν έναν κόκκο άμμου, συναίσθημα υπέροχο για την ανθρώπινη φύση που ξεχνάει να ζήσει την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία!!!!!
img_8945img_8944img_8943img_8941img_8940
Η Άννα φέτος πρωταγωνιστεί στο Δείπνο Ηλιθιών με τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Θέατρο Κάππα 
Κυψέλης 2, Κυψέλη
210.7707227
Τετάρτη – Κυριακή

Σχολιάστε