Τα πιο όμορφα μέρη να απολαύσεις τον καφέ σου στο Βερολίνο.

Αν ετοιμάζεστε για Βερολίνο τους επόμενους μήνες σίγουρα είστε προετοιμασμένοι για πολύ κρύο!

Φυσικά θα το περπατήσετε και θα επισκεφθείτε μουσεία, πάρκα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος αλλά αυτό το κρύο θα σας οδηγεί σε αρκετές στάσεις για ξεκούραση και ζεστασιά. Μετά από τρεις φορές στο Βερολίνο θεωρώ ότι φέτος ανακάλυψα μερικά από τα πιο όμορφα μέρη για καφέ στην πόλη και σας τα παρουσιάζω! Βάλτε τα στη λίστα σας!

House Of Small Wonder 

Δεν είναι μόνο το design απίστευτο σε αυτό το μέρος αλλά και ότι βγαίνει από την κουζίνα! Νιώθεις σαν το Brooklyn να συναντά την Ιαπωνία στο Βερολίνο(Μίττε). Η είσοδος του μαγαζιού είναι παράδεισος για το instagram, όμως ανεβαίνοντας την τεράστια, ξύλινη σκάλα ξεχνάς το Instagram και επικεντρώνεσαι στο μενού, με τις τιμές του καφέ στα 4,5 – 5 ευρώ ίσως προτιμήσετε κάποιο από τα κοκτέιλ στα 7 ευρώ.

img_6135
House of Small Wonder – Mitte

 

Hallesches Haus

Ένα μέρος για ψώνια, φαγητό,διάβασμα. Λίγο αργό το σέρβις το Σαββατοκύριακο που έχει φουλ κόσμο. Για όλα τα πιάτα οι πρώτες ύλες είναι από μικρούς παραγωγούς. Διαθέτει και e-shop αλλά μη περιμένετε να βρείτε οικονομικές επιλογές.

 

img_8217
Hallesches Haus – Kreuzberg

 

Neumanns Cafe

Ευγενικό προσωπικό σε έναν όμορφο χώρο. Πρωινό, υπέροχα ψωμιά και καφές σε περιμένουν. Τους βάζω ένα αστεράκι παραπάνω γιατί είναι και Pet friendly.

Neumanns Cafe – Friedrichshain

 

Roststatte

Έπεσα εντελώς τυχαία σε αυτό το καφέ που κρύβεται σε μια στοά. Γενικά αυτή η στοά επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις, καθώς ανακάλυψα ένα φοβερό θέατρο που φέρνει υπερπαραγωγές από show από όλο το κόσμο… μη τα πολυλογώ μέχρι να αρχίσει η παράσταση είπαμε να πιούμε ένα καφέ (εξαιρετικός) και να φάμε να έτσι για τη λιγούρα ένα carrot cake. Να σημειωθεί ότι δεν τρώω γενικά carrot cake και ουπς εδώ το εξαφάνισα!

img_6185
Roststatte

Cafe am neuen see

Το απόλυτο μέρος για χειμώνα και ακόμα καλύτερα για άνοιξη καλοκαίρι. Μέσα στο πάρκο Tiergarten θα βρεις αυτό το υπέροχο μέρος. Πρωινό , μεσημεριανό, μπύρες και τέλειος καπουτσίνο. Το καλοκαίρι κάθεσαι έξω δίπλα στη λίμνη και βλέπεις τις βαρκούλες, το χειμώνα νιώθεις ότι είσαι σε κάποιο χωριό της Γερμανίας.

img_8126
Cafe am neuen see – Tiergarten

Για πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι μου στο Βερολίνο μπορείτε να μου στέλνετε και στη σελίδα μου στο Facebook αλλά και στο Instagram.

Να περνάτε υπέροχα!

Σχολιάστε