About

Γειά σου!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.. Το όνομα μου είναι Ντιάνα. Το επίθετο μου δεν το λέω και δεν το γράφω ποτέ καθώς είναι μεγάλο, δύσκολο, όλοι το λένε λάθος και πάντα καταλήγω να λεω: «δεν πειράζει  φωνάξτε με απλά Ντιάνα».

Γνωρίζω με βεβαιότητα ότι ταξιδεύω από την κοιλιά της μαμάς μου μιας και ο πατέρας μου ασχολείται με τον τουρισμό 45 χρονιά. Από μικρή με θυμάμαι μέσα σε ένα πούλμαν να πηγαίνω εκδρομές σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στις οργανωμένες εκδρομές πάντα βλέπεις πολλά μέρη σε λίγες μέρες και γνωρίζεις πολύ καινούριο κόσμο και μαθαίνεις να αντέχεις ένα γεμάτο πρόγραμμα.

Τα ταξίδια τα αγαπήσα πολύ και για έναν ακόμα λόγο: τα ξαδέρφια μου. Ως μοναχοπαίδι η καλύτερη μου ήταν όταν όλα τα ξαδέρφια μαζι πηγαίναμε στις εκδρομές του γραφείου! Όλα τα ξαδέρφια μου είναι αγόρια και έτσι όργωνα άνετα μαζί τους όλα τα μέρη.

Η αγάπη για το εξωτερικό ήρθε όταν η φοβερή μαμά μου στα 12 μου αποφάσισε να πάμε με καράβι και πούλμαν 15 μέρες Ανκόνα – Βιέννη – Μόναχο – Αυστρία – Βενετία (αυτά είναι τα βασικά μέρη που θυμάμαι, η εκδρομή αυτή είχε και δεκάδες μικρά χωριουδάκια στο πρόγραμμα) και την επόμενη χρονιά (με αεροπλάνο) να κάνουμε τον γύρο της Ισπανίας.

Απο εκεί και πέρα όλα είχαν δρομολογηθεί. Παράλληλα με τις χωρίς καμία συνοχή σπουδές μου (επιφανειακά τουλάχιστον καθώς αν με ρωτήσεις σου συνδέω τα αντικείμενα με φοβερή ευκολία) δούλευα αρχικά τα καλοκαίρια και μετά full time στο τουριστικό γραφείο  της οικογένειας. Ανακάλυψα εκεί πόσο μου αρέσει να βοηθάω τον κόσμο να προγραμματίσει το ταξίδι του ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του. Ως υπάλληλος τουριστικού γραφείου ανέπτυξα και λειτουργούσα με τη φιλοσοφία ότι οι διακοπές – τα ταξίδια όσων έρχονται σε μένα πρέπει να είναι ακριβώς όπως τα φαντάζονται και όπως τα έχουν ονειρευτεί γιατί μέσα από τα ταξίδια γεμίζουμε τις μπαταρίες μας, ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα, διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες και συλλέγουμε αναμνήσεις που μας δίνουν ελπίδα, ζωντάνια και βοηθάνε να κάνουμε όνειρα για να συνεχίζουμε μέχρι το επόμενο ταξίδι.

Αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το blog α)για να έχω οργανωμένα τα ταξίδια μου, πράγμα που χρειάζεται πολύ συχνά όταν προσπαθώ να θυμηθώ πληροφορίες για μέρη που έχω πάει και θέλω να τα προτείνω β)γιατί είναι ωραίο να μοιράζεσαι εμπειρίες που ίσως εμπνεύσουν και άλλα άτομα γ)γιατί έτσι έχω και μια δικαιολογία ακόμα για να ταξιδεύω συχνότερα 🙂

Γρήγορες πληροφορίες:

  • Τρελαίνομαι για το παστίτσιο
  • Νομίζω ότι το smart μου είναι τζιπ και το πάω παντού
  • Το επόμενο ταξίδι μου θέλω να είναι roadtrip στην Αμερική
  • Στο blog θα μιλάμε συχνά για φαγητό και γλυκά
  • το αγαπημένο μου ζώο μετά τα σκυλιά είναι οι καμήλες και μετά οι καμηλοπαρδάλεις
  • όλες οι φώτος είναι δικές μου (εκτός από αυτές που είμαι μέσα και εγώ!)
  • χρησιμοποιώ iphone και gopro

p.s Θα χαρώ πολύ να μου στείλετε mail αν θέλετε πληροφορίες ή βοήθεια στην οργάνωση του ταξιδιού σας!!!!!!!!!

enjoy!

img_6717